Safe Speed Forums

The campaign for genuine road safety
It is currently Sun Dec 17, 2017 03:18

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 20:55 
Offline
Friend of Safe Speed
Friend of Safe Speed
User avatar

Joined: Tue Mar 09, 2004 23:09
Posts: 6731
Location: Stockport, Cheshire
I've rolled over as well, although it was only in the past hour.

And I can get to the admin page (which seems to have an absolute link to www.safespeed.org.uk , not a relative one)

_________________
"Show me someone who says that they have never exceeded a speed limit, and I'll show you a liar, or a menace." (Austin Williams - Director, Transport Research Group)

Any views expressed in this post are personal opinions and may not represent the views of Safe Speed


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 22:17 
Offline
Friend of Safe Speed
Friend of Safe Speed

Joined: Sat Mar 06, 2004 12:01
Posts: 4813
Location: Essex
PeterE wrote:
I've rolled over as well, although it was only in the past hour.

And I can get to the admin page (which seems to have an absolute link to www.safespeed.org.uk , not a relative one)

It's strange. The admin link, and the little blobbys on the left saying "new posts in the thread" are all redirected to the safespeed name even if you start on the IP - even though when you hover over them they are relative.

Anyhow - no problems now we've both rolled over :-)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 22:23 
Offline
Friend of Safe Speed
Friend of Safe Speed
User avatar

Joined: Tue Mar 09, 2004 23:09
Posts: 6731
Location: Stockport, Cheshire
Roger wrote:
Anyhow - no problems now we've both rolled over :-)

Ooh err missus :roll:

_________________
"Show me someone who says that they have never exceeded a speed limit, and I'll show you a liar, or a menace." (Austin Williams - Director, Transport Research Group)

Any views expressed in this post are personal opinions and may not represent the views of Safe Speed


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 22:28 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Mar 06, 2004 06:46
Posts: 16903
Location: Safe Speed
Roger wrote:
PeterE wrote:
I've rolled over as well, although it was only in the past hour.

And I can get to the admin page (which seems to have an absolute link to www.safespeed.org.uk , not a relative one)

It's strange. The admin link, and the little blobbys on the left saying "new posts in the thread" are all redirected to the safespeed name even if you start on the IP - even though when you hover over them they are relative.


I think I read something about this being a 'security' feature. I know there was an admin hack about 18 months ago, it might be something to do with that.

_________________
Paul Smith
Our scrap speed cameras petition got over 28,000 sigs
The Safe Speed campaign demands a return to intelligent road safety


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 22:28 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Jun 23, 2005 02:50
Posts: 2868
Location: Dorset
Is there a slight issue with apostrophes (possible double) in signatures?

_________________
Andrew.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 22:35 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Mar 06, 2004 06:46
Posts: 16903
Location: Safe Speed
Ziltro wrote:
Is there a slight issue with apostrophes (possible double) in signatures?


Not that I know of... I've just added <''""> to my sig and I don't see any problem.

Tell me more.

_________________
Paul Smith
Our scrap speed cameras petition got over 28,000 sigs
The Safe Speed campaign demands a return to intelligent road safety


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 22:46 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Jun 23, 2005 02:50
Posts: 2868
Location: Dorset
SafeSpeed wrote:
Ziltro wrote:
Is there a slight issue with apostrophes (possible double) in signatures?


Not that I know of... I've just added <''""> to my sig and I don't see any problem.

Tell me more.

It might be the funky start/end quotes.
First post I found
toltec's signature before and after "The important thing is not to stop questioning." I see the "unknown char" type question marks.
Test: " ' “ â€

_________________
Andrew.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 25, 2007 05:49 
Offline
Member
Member

Joined: Thu Jun 23, 2005 02:50
Posts: 2868
Location: Dorset
I don't think it's signatures, there are a lot of missing pound signs on this thread. Maybe Mr. Brown stole them...

But the move has been very, very good other than this almost minor charset issue!

Which I'm guessing is the issue. If I tell my browser that the page is ISO 8859-1 then they display. If I leave it to automatically guess that it is UTF-8 then they do not. If only the data were in Unicode to start off with.

The pages have <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"> in them, but the server it's self is sending out that header for real as Content-Type: text/html; charset=UTF-8.

_________________
Andrew.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 1.035s | 11 Queries | GZIP : Off ]